Greita paieška
Receptai
Draugai

Helovyno punšas

Helovyno punšas
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Apelsinai , 3 vienetai
  • Spanguolių sultys , 2 litrai
  • Apelsinų sultys , 1 litras
  • Degtinė , 250 mililitrų
  • Likeris, , 125 mililitrai
  • Žaliųjų citrinų sultys , 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustyti apelsinus plonais griežinėliais ir įdėti į kamerą.

  2. Likusius nurodytus ingredientus sumaišyti ir įpilti į permatomą ąsotį.

  3. Tiekti su atšaldytais apelsinų griežinėliais.

  4. P. S. Tinka ir kiti likeriai, kaip pvz. "Curacao" ar "Grand Marnier".

Receptą atsiuntė Vilma
 
 
Komentarai0
Ar žinote, kad...

Padaže nebus gumuliukų, jei miltus išplaksite pasūdytame vandenyje.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kepta žuvis marinate Virti briuselio kopūstai su sviestu Skanios salotos su kumpiu Burokėlių salotos Marinuota strimele Sūrio padažas makaronams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!