Greita paieška
Receptai
Draugai

Helovyno punšas

Helovyno punšas
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Apelsinai , 3 vienetai
  • Spanguolių sultys , 2 litrai
  • Apelsinų sultys , 1 litras
  • Degtinė , 250 mililitrų
  • Likeris, , 125 mililitrai
  • Žaliųjų citrinų sultys , 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustyti apelsinus plonais griežinėliais ir įdėti į kamerą.

  2. Likusius nurodytus ingredientus sumaišyti ir įpilti į permatomą ąsotį.

  3. Tiekti su atšaldytais apelsinų griežinėliais.

  4. P. S. Tinka ir kiti likeriai, kaip pvz. "Curacao" ar "Grand Marnier".

Receptą atsiuntė Vilma
 
 
Komentarai0
Ar žinote, kad...

Jei pyragą, keksą ar kitą kepinį sunku išimti iš formos, tai apverskite jį ant servetėlės ir ant formos viršaus uždėkite sudrėkintą rankšluostį. Po 10 min. Kepinys vienodai atšoks nuo formos sienelių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Dešrelės su bulvėmis Grybų padažas Vištienos širdelių guliašas Čenakai Varškės pyragas su pudingu Virti briuselio kopūstai su sviestu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!