Greita paieška
Receptai
Draugai

Helsinkio arbata

Helsinkio arbata
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Gaminimo instrukcija:
  1. 1/2 I vandens, 4-6 arbat. š. juodosios arbatos,
    4 valg. š. sirupo, pagaminto is 50-100 g cukraus,
    1 obuolys, 1 citrina, 4 švieži pipirmėtės lapeliai

  2. Vandenį užvirinti ir užplikyti arbata, palaikyti 4 minutes, kad pritrauktų, perkošti ir atšaldyti. Cukrų ištirpdyti nesmarkiai verdančiame vandenyje, virti, kol sutirštės, atšaldyti. 1-4 puodelius ar stiklines įdėti po keletą ledo kubeliu, įpilti po 1 valg. šaukštą cukraus sirupo. Obuolį nulupti ir supjaustyti plonomis skiltelėmis, suberti į stiklines ar puodelius. Įpilti atšaldytos arbatos. Ant stiklinių uždėti po citrinos griežinėlį ir papuošti pipirmėtės lapeliu.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Ridikėlių salotos įgaus pikantišką skonį, jei jas apibarstysite smulkintais graikiniais riešutais.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Troškintos kiaulienos kepenėlės Čenakai Naminė pica Vištienos širdelių guliašas Šventiška žąsies krūtinelė Purūs keksiukai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!