Greita paieška
Receptai
Draugai

Holishki (balandėliai)

Holishki (balandėliai)
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • KNORR BULJONETĖ jautienos sultinys , 1 pakelis
  • Jautienos faršas , 750 gramų
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Česnakai , 2 skiltelės
  • Kopūstai , 1 vienetas
  • Juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
  • Pomidorų padažas , 1 valgomasis šaukštas
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Kiaušinai , 2 vienetai
  • Ryžiai, virti , 4 valgomieji šaukštai
  • Vanduo , 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Dideliame puode užvirkite vandenį, sudėkite kopūstą. Virkite ant mažos ugnies 5 minutes. Palikite vandenyje, kol atvės.

  2. Atskirkite lapus, nupjaukite storą vidurinę lapų dalį. Vietoj blanširavimo, galite kopūstą padėti 2-3 dienoms į šaldiklį. Atšildyto kopūsto lapai taps minkšti, juos lengva atskirti.

  3. Visus įdaro ingredientus gerai išmaišykite. Pridėkite Knorr Buljonetę. Ant kiekvieno lapo padėkite šaukštą įdaro, suvyniokite.

  4. Padažą užvirkite, užpilkite juo balandėlius.

  5. Balandėlius sudėkite karščiui atspariame inde. Kepkite uždengtus iki 150°C įkaitintoje orkaitėje. Atidenkite, kepkite dar pusvalandį.

  6. Į padažą įdėkite 2 - 3 šaukštus medaus ir sultis, išspaustas iš vienos citrinos. Kepkite dar pusvalandį. Taip paruošti balandėliai įgauna saldžiarūgštį skonį.

Receptą atsiuntė Knorr
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei kmynus prieš naudodami užmerksite šiltame vandenyje, jų aromatas bus stipresnis.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kugelis su cukinija Tiršta vištienos ir pievagrybių sriuba Sūrio padažas makaronams Želė tortas „Vasarėlė“ Bulvės su grybais kaimiškai Cukinija žiemai "Donecko"
Reklama
Prisijunk prie mūsų!