Greita paieška
Receptai
Draugai

Įdaryta lydeka

Įdaryta lydeka
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Vidutinė lydeka , 1 vienetas
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Virtos morkos , 2 vienetai
  • Svogūnas , 1 vienetas
  • Daumantų MangoMajo majonezas , 100 gramų
  • Sviestas , 40 gramų
  • Batonas , 1 riekė
  • Pienas , 0,5 stiklinės
  • Druska
  • Malti juodieji ir kvepiantieji pipirai
  • Česnakas , 2 skiltelės
  • baltas ridikas , 1 vienetas
  • Paprika , 0,5 vieneto
  • Spanguolės , 1 valgomasis šaukštas
  • Juodieji serbentai , 1 valgomasis šaukštas
  • Mandarinai , 1 vienetas
  • Poro žalioji dalis , 3 lapai
Gaminimo instrukcija:
  1. Lydeką nuplauti, nusausinti, atskirti odą. Žuvies mėsą nuvalyti nuo kaulo ir odos, odą pabarstyti druska.

  2. Batoną užmerkti piene.

  3. Vieną kiaušinį išvirti, atvėsinti.

  4. Svogūną susmulkinti, apkepti svieste.

  5. Žuvį, 1 morką, virtą kiaušinį, nuspaustą batono riekę sumalti du kartus, įdėti susmulkintą česnaką, 3 v.š. majonezo, suberti pipirus, druską, įmušti žalią kiaušinį, gerai išmaišyti. Jei įdaras sausokas ,galima įpilti truputį pieno, kuriame mirko batonas.

  6. Įdarą sudėti į lydekos odą, kepimo indą sutepti aliejumi, įdėti lydeką ant pilvo, aptepti majonezu, kepti 150 laipsnių temperatūroje 1 val. 15 min.

  7. Atvėsinti, padėti į patiekimo indą, papuošti išpjaustytu baltu ridiku, morkomis, spanguolėmis, serbentais, poro lapeliais, mandarinu. Į išpjaustytą papriką patiekti padažą-likusį MangoMajo majonezą. Skanaus!

Receptą atsiuntė Audronė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Žuvis bus baltos spalvos ir virdama nesubyrės, jei į vandenį įpilsite acto.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kepti šonkauliukai medaus-garstyčių marinate Picos padažas Miltiniai blynai Šaltiena greitpuodyje Raugintų kopūstų sriuba Įdaryti makaronų vamzdeliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!