Įdaryta lydeka
- Vidutinė lydeka , 1 vienetas
- Kiaušiniai , 2 vienetai
- Virtos morkos , 2 vienetai
- Svogūnas , 1 vienetas
- Daumantų MangoMajo majonezas , 100 gramų
- Sviestas , 40 gramų
- Batonas , 1 riekė
- Pienas , 0,5 stiklinės
- Druska
- Malti juodieji ir kvepiantieji pipirai
- Česnakas , 2 skiltelės
- baltas ridikas , 1 vienetas
- Paprika , 0,5 vieneto
- Spanguolės , 1 valgomasis šaukštas
- Juodieji serbentai , 1 valgomasis šaukštas
- Mandarinai , 1 vienetas
- Poro žalioji dalis , 3 lapai
Lydeką nuplauti, nusausinti, atskirti odą. Žuvies mėsą nuvalyti nuo kaulo ir odos, odą pabarstyti druska.
Batoną užmerkti piene.
Vieną kiaušinį išvirti, atvėsinti.
Svogūną susmulkinti, apkepti svieste.
Žuvį, 1 morką, virtą kiaušinį, nuspaustą batono riekę sumalti du kartus, įdėti susmulkintą česnaką, 3 v.š. majonezo, suberti pipirus, druską, įmušti žalią kiaušinį, gerai išmaišyti. Jei įdaras sausokas ,galima įpilti truputį pieno, kuriame mirko batonas.
Įdarą sudėti į lydekos odą, kepimo indą sutepti aliejumi, įdėti lydeką ant pilvo, aptepti majonezu, kepti 150 laipsnių temperatūroje 1 val. 15 min.
Atvėsinti, padėti į patiekimo indą, papuošti išpjaustytu baltu ridiku, morkomis, spanguolėmis, serbentais, poro lapeliais, mandarinu. Į išpjaustytą papriką patiekti padažą-likusį MangoMajo majonezą. Skanaus!
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųSausos žaliosios arbatžolės padės nuo pykinimo nėščiosioms, taip pat sergant jūros liga ar važiuojant automobiliu. Arbatžoles reikia kramtyti.
Rodyti kitą patarimą