Greita paieška
Receptai
Draugai

Įdaryta nugarinė

Įdaryta nugarinė
Rekomenduojame:
Įvertino 7 lankytojai 1

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Svogūnai , 2 galvos
  • Raudonasis pipiras , 1 vienetas
  • Morkos , 200 gramų
  • Petražolės , 1 saujelė
  • Krapai , 1 žiupsnelis
Marinatui:
  • Česnakas , 4 skiltelės
  • Juodieji pipirai , 2 žiupsneliai
  • Paprikos milteliai , 2 žiupsneliai
  • Cukrus , 1 arbatinis šaukštelis
Reikės:
  • Kiaulienos nugarinė , 1,2 kilogramo
  • Aliejus , 100 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Pirmiausia ilgu aštriu peiliu (laikydamos jį horizontaliai) įpjaukite išilgai visą nugarinės gabalą arba kiekvieną nugarinės gabalėlį.

  2. Mėsą, taip pat ir įpjovos vidų, įtrinkite prieskoniais ir palaikykite šaltai mažiausiai 12 valandų.

  3. Susmulkintus svogūnus ir šiaudeliais supjaustytą pipirą pakepinkite aliejuje.

  4. Sutarkuotas morkas kartu su pakepintais svogūnais, paprikomis ir susmulkintais žalumynais prikimškite įpjovą. Prikimštus nugarinės gabalėlius kepkite 220 laipsnių orkaitėje apie 1 valandą.

Receptą atsiuntė Paulina
Komentarai1
Irena

tai parodyta atskiri suktinukai,o kalbama apie istisine,hmm

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Žalios ropės bus mažiau kartokos, jei prieš vartojimą jas apipilsite karštu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Silkė su cinamonu Folijoje kepta vištiena Želė tortas „Vasarėlė“ Virtos “gėlytės” Sūrio padažas makaronams Pomidorų sriuba su ryžiais
Reklama
Prisijunk prie mūsų!