Greita paieška
Receptai
Draugai
Įdaryta nugarinė
Kategorijos:
Raudona mėsa, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Įdarui:
- Svogūnai , 2 galvos
- Raudonasis pipiras , 1 vienetas
- Morkos , 200 gramų
- Petražolės , 1 saujelė
- Krapai , 1 žiupsnelis
Marinatui:
- Česnakas , 4 skiltelės
- Juodieji pipirai , 2 žiupsneliai
- Paprikos milteliai , 2 žiupsneliai
- Cukrus , 1 arbatinis šaukštelis
Reikės:
- Kiaulienos nugarinė , 1,2 kilogramo
- Aliejus , 100 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Pirmiausia ilgu aštriu peiliu (laikydamos jį horizontaliai) įpjaukite išilgai visą nugarinės gabalą arba kiekvieną nugarinės gabalėlį.
Mėsą, taip pat ir įpjovos vidų, įtrinkite prieskoniais ir palaikykite šaltai mažiausiai 12 valandų.
Susmulkintus svogūnus ir šiaudeliais supjaustytą pipirą pakepinkite aliejuje.
Sutarkuotas morkas kartu su pakepintais svogūnais, paprikomis ir susmulkintais žalumynais prikimškite įpjovą. Prikimštus nugarinės gabalėlius kepkite 220 laipsnių orkaitėje apie 1 valandą.
Receptą atsiuntė Paulina
Komentarai1
- Komentuoti
Irena

tai parodyta atskiri suktinukai,o kalbama apie istisine,hmm
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Nemalonus šaldytuvo kvapas išnyks, jai jame pastatysite puodelį šviežiai užplikytos dar šiltos kavos.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!