Greita paieška
Receptai
Draugai

Įdaryta paprika

Įdaryta paprika
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Troškiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Paprika , 4 vienetai
  • Ryžiai, virti , 250 gramų
  • Kiauliena, faršas , 250 gramų
  • Druska
  • Pipirai
Užpilui:
  • Pomidorų padažas , 250 mililitrų
  • karis , 1 arbatinis šaukštelis
  • Aitrusis pipiras , 1 vienetas
  • Vanduo , 100 mililitrų
  • Kalendra, sėklos
Gaminimo instrukcija:

Pipirus nuplauti. Atpjauti viršelį, pasūdyti. Sumaišyti ryžius bei faršą. Gardinti druska bei pipirais. Dėti į puodą. Padaryti užpilą. Kario prieskonius ištirpinti vandenyje (vandenį galima pašildyti, kad kario prieskoniai lengviau ištirptų. Vandenį sumaišyti su pomidorų padažu. Pridėti smulkiai pjaustytų aitriųjų pipirų (norint aštriau galima dėti su sėklomis). Pridėti kalendros sėklų. Viską kruopščiai išmaišyti. Pilti ant paprikos viršūnių. Troškinti, uždengus dangtį, apie 40-50 minučių. Retkarčiais laistyti paprikas iš viršaus užpilu.

Skanaus.

Receptą atsiuntė Kristina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Zomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Šaltiena greitpuodyje Varškės pyragas su pudingu Virti briuselio kopūstai su sviestu Purūs blyneliai Gardus troškinys su dešrelėmis Mėsos troškinys su daržovėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!