Greita paieška
Receptai
Draugai

Įdarytas jautienos kepsnys

Įdarytas jautienos kepsnys
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Jautiena , 1 kilogramas
  • Lašiniai , 100 gramų
  • Virti kiaušiniai , 3 vienetai
  • Marinuoti agurkai , 2 vienetai
  • Žalias kiaušinis , 1 vienetas
  • Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
  • Garstyčios , 2 valgomieji šaukštai
  • Pipirai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuo mėsos nuimti riebalus ir giliai išilgai įpjovus, išpjauti didelę ertmę. Išpjautą mėsą, 2 plonas lašinukų atraižėles, agurkus ir virtus kiaušinius sumalti, pasūdyti, įberti pipirų, sudėti susmulkintus svogūnus ir įmušti kiaušinį, išminkyti. Ertmę mėsoje ištepti garstyčiomis.

  2. Į ją sudėti įdarą ir pridengti likusiais lašinukais. Plyšį susiūti. Mėsą apkepti karštuose riebaluose, dėti į troškintuvą, pabarstyti prieskoniais ir įpylus truputį vandens, troškinti. Jai suminkštėjus, nuimti dangtį ir apkeptinti iki rausvumo. Ataušusį kepsnį supjaustyti riekelėmis.

Receptą atsiuntė Loreta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pienas puikiai pašalina rašalo dėmes, valo paauksuotus rėmus, veidrodžius ir klavišus. O skalbiant užuolaidas, rekomenduojama į balinimo tirpalą įpilti šiek tiek pieno. Užuolaidos atrodys, kaip naujos.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Naminė pica Marinuota strimele Čenakai Troškintos kiaulienos kepenėlės Įdaryti makaronų vamzdeliai Burokėlių salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!