Greita paieška
Receptai
Draugai

Įdarytas jautienos kepsnys

Įdarytas jautienos kepsnys
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Jautiena , 1 kilogramas
  • Lašiniai , 100 gramų
  • Virti kiaušiniai , 3 vienetai
  • Marinuoti agurkai , 2 vienetai
  • Žalias kiaušinis , 1 vienetas
  • Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
  • Garstyčios , 2 valgomieji šaukštai
  • Pipirai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuo mėsos nuimti riebalus ir giliai išilgai įpjovus, išpjauti didelę ertmę. Išpjautą mėsą, 2 plonas lašinukų atraižėles, agurkus ir virtus kiaušinius sumalti, pasūdyti, įberti pipirų, sudėti susmulkintus svogūnus ir įmušti kiaušinį, išminkyti. Ertmę mėsoje ištepti garstyčiomis.

  2. Į ją sudėti įdarą ir pridengti likusiais lašinukais. Plyšį susiūti. Mėsą apkepti karštuose riebaluose, dėti į troškintuvą, pabarstyti prieskoniais ir įpylus truputį vandens, troškinti. Jai suminkštėjus, nuimti dangtį ir apkeptinti iki rausvumo. Ataušusį kepsnį supjaustyti riekelėmis.

Receptą atsiuntė Loreta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jie norite švariai išvalyti mikrobangų krosnelę, į mikrobangų krosnelę įstatykite dubenį su vandens ir acto skiediniu (vandens ir acto pilkite santykiu 1:1). Uždarykite, įjunkite krosnelę ir pakaitinkite šį mišinį 2 – 3 minutes. Baigusi šildyti, suvilgykite skiedinyje virtuvinę kempinėlę ir išvalykite ja mikrobangės sieneles.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Ypatingieji kotletai Naminė pica Dešrelės su bulvėmis Raugintų kopūstų sriuba Želė tortas „Vasarėlė“
Reklama
Prisijunk prie mūsų!