Greita paieška
Receptai
Draugai

Įdarytas karpis

Įdarytas karpis
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Karpis , 1 vienetas
  • Morkos , 2 vienetai
  • Svogūnai , 2 vienetai
  • Aliejus , 3 valgomieji šaukštai
  • Manų kruopos , 50 gramų
  • Džiūvėsėliai , 50 gramų
  • Pienas , 230 mililitrų
  • Žuvies prieskoniai
  • Druska
  • Žalumynai
  • Lašiniai , 100 gramų
  • Kiaušinis , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Karpį nuskuskite, išvalykite ir nuplaukite. Išimkite žiaunas ir akis. Atsargiai nulupkite karpio odą perpjaudami pagrindinį nugarkaulį prie uodegos ir galvos.

  2. Išimkite iš žuvies mėsą ir kaulus. Svogūnus ir morkas smulkiai supjaustykite ir pakepkite alyvų aliejuje apie 5 min.

  3. Žuvies mėsą sumalkite kartu su lašinukais ir sudėkite į dubenį. Sudėkite atvėsintus svogūnus su morkomis, džiūvesėlius, piene išbrinkusias manų kruopas, įmuškite kiaušinį, suberkite prieskonius.

  4. Šią masę gerai išmaišykite ir atsargiai sukimškite į žuvies odą. Žuvį dėkite į garpuodį ir virkite apie 1 val. Tada gerai atvėsinkite, papuoškite žalumynais ir patiekite.

Receptą atsiuntė Šarūnė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieskonių aromatas liks nepakitęs, jei į sriubas ir troškinius juos bersite iki virimo pabaigos likus 10-15 min. Jei į ruošiamą patiekalą dedami nesmulkinti prieskoniai, tai baigus virti prieskoniai išimami, o jei patiekalas turi būti stipresnio aromato, prieskoniai dar kurį laiką palaikomi.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Grybų padažas Sūrio padažas makaronams Burokėlių salotos Želė tortas „Vasarėlė“ Orkaitėje troškinti balandėliai Dešrelės su bulvėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!