Greita paieška
Receptai
Draugai

Įdarytas karpis

Įdarytas karpis
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Karpis , 1,5 kilogramo
  • Šoninė, karštai rūkyta , 300 gramų
  • Džiūvėsėliai (batono) , 3 riekės
  • Pienas , 100 mililitrų
  • Druska
  • Pipirai
  • Petražolės, smulkintos , 1 valgomasis šaukštas
  • Česnakas , 1 skiltelė
  • Citrina , 1 vienetas
  • Salotos , 4 lapai
  • Morka, virta , 40 gramų
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Karpį nuskusti, nupjauti galvą, išdarinėti, nuplauti

  2. . Atsargiai atskirti odą., nukaulinti. Iš galvos išimti žiaunas ir akis .

  3. Džiuvėsius užmerkti piene,palaikyti kol suminkštės

  4. . Žuvį,išmirkytus džiuvėsius, šoninę, petražoles sumalti, įberti druskos, pipirų, smulkintą česnaką,įmušti kiaušinį,gerai išmaišyti

  5. Gautą masę atsargiai sukimšti į karpio odą ir galvą. Kepti orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje 1 valandą.Prieš patiekiant akis padaryti iš virtos morkos gabalėlių, puošti citrinos riekelėmis ir salotų lapais.
    Skanaus !

Receptą atsiuntė Audronė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Blynai bus ploni ir traškūs, į tešlą dėkite kietai išplaktų kiaušinių baltymų. Tik maišyti reikia labai atsargiai (iš viršaus į apačią) ir greitai, kad tešla nešiltų ir pasidarytų korėta.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Burokėlių salotos Mieliniai čeburėkai Žuvis prancūziškai Virtų bulvių cepelinai su mėsa Kugelis su cukinija Purūs blyneliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!