Greita paieška
Receptai
Draugai

Įdarytas maltos jautienos kepsnys

Įdarytas maltos jautienos kepsnys
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Paruošimo laikas:
Ingredientai:
  • Jautiena , 800 gramų
  • Kiauliena , 500 gramų
  • Lašiniai , 70 gramų
  • Batonas, riekės , 3 vienetai
  • Svogūnai , 2 vienetai
  • Kiaušiniai, kietai virti , 2 vienetai
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Džiūvėsėliai , 2 valgomieji šaukštai
  • Juodieji pipirai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Smulkiai supjaustyti svogūnai pakepinami riebaluose. Batonas išmirkomas. Į sumaltą mėsą dedamas išspaustas batonas, pakepinti svogūnai, įmušami kiaušiniai, įberiama pipirų, druskos. Viskas gerai išmaišoma. Iš šios masės daromas pailgas kepsnys, o į jo vidų sudedami kietai virti kiaušiniai. Kepsnys apvoliojamas džiūvėsėliais, apvyniojamas šoninės ar lašinių juostelėmis, dedamas į keptuvą su įkaitintais riebalais ir kepamas karštoje orkaitėje apie 60 min. Tiekiamas supjaustytas pusdubenyje. Prie jo tinka karšti troškinti burokėliai, virtos bulvės, salotos.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Burokėlių lapkočiai daug vertingesni už pačius burokėlius, nes juose daugiau vitaminų ir kitų vertingų medžiagų.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Dešrelės su bulvėmis Virti briuselio kopūstai su sviestu Troškintos kiaulienos kepenėlės Purūs keksiukai Žuvienė iš upėtakio
Reklama
Prisijunk prie mūsų!