Greita paieška
Receptai
Draugai
Įdarytas maltos jautienos kepsnys
Kategorijos:
Raudona mėsa, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Ingredientai:
- Jautiena , 800 gramų
- Kiauliena , 500 gramų
- Lašiniai , 70 gramų
- Batonas, riekės , 3 vienetai
- Svogūnai , 2 vienetai
- Kiaušiniai, kietai virti , 2 vienetai
- Kiaušiniai , 2 vienetai
- Džiūvėsėliai , 2 valgomieji šaukštai
- Juodieji pipirai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Smulkiai supjaustyti svogūnai pakepinami riebaluose. Batonas išmirkomas. Į sumaltą mėsą dedamas išspaustas batonas, pakepinti svogūnai, įmušami kiaušiniai, įberiama pipirų, druskos. Viskas gerai išmaišoma. Iš šios masės daromas pailgas kepsnys, o į jo vidų sudedami kietai virti kiaušiniai. Kepsnys apvoliojamas džiūvėsėliais, apvyniojamas šoninės ar lašinių juostelėmis, dedamas į keptuvą su įkaitintais riebalais ir kepamas karštoje orkaitėje apie 60 min. Tiekiamas supjaustytas pusdubenyje. Prie jo tinka karšti troškinti burokėliai, virtos bulvės, salotos.
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Burokėlių lapkočiai daug vertingesni už pačius burokėlius, nes juose daugiau vitaminų ir kitų vertingų medžiagų.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!