Greita paieška
Receptai
Draugai
Įdarytas maltos jautienos kepsnys
Kategorijos:
Raudona mėsa, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Ingredientai:
- Jautiena , 800 gramų
- Kiauliena , 500 gramų
- Lašiniai , 70 gramų
- Batonas, riekės , 3 vienetai
- Svogūnai , 2 vienetai
- Kiaušiniai, kietai virti , 2 vienetai
- Kiaušiniai , 2 vienetai
- Džiūvėsėliai , 2 valgomieji šaukštai
- Juodieji pipirai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Smulkiai supjaustyti svogūnai pakepinami riebaluose. Batonas išmirkomas. Į sumaltą mėsą dedamas išspaustas batonas, pakepinti svogūnai, įmušami kiaušiniai, įberiama pipirų, druskos. Viskas gerai išmaišoma. Iš šios masės daromas pailgas kepsnys, o į jo vidų sudedami kietai virti kiaušiniai. Kepsnys apvoliojamas džiūvėsėliais, apvyniojamas šoninės ar lašinių juostelėmis, dedamas į keptuvą su įkaitintais riebalais ir kepamas karštoje orkaitėje apie 60 min. Tiekiamas supjaustytas pusdubenyje. Prie jo tinka karšti troškinti burokėliai, virtos bulvės, salotos.
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Jei agurkai kartoki, nulupkite juos ir palaikykite piene įbėrę šiek tiek cukraus.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!