Greita paieška
Receptai
Draugai
Idarytas patisonas
Kategorijos:
Raudona mėsa, Karšti patiekalai
Gaminimo instrukcija:
patisono;
paruosto farso;(as naudojau kalakutiena)
fermentinio surio;
morku;
bulviu;
prieskoniu.
Kepti apie valanda 200 laipsniu karštumo orkaitejepatisono virsu nupjauname ir isskobiame vidu.I vidu pridedame paruosto farso.Uzdengiame nupjauta dalimi.Dedame i karsciui atsparu inda,apdedame bulvemis ir kepame apie valanda.Tada nukeliam "kepure" ir apibarste fermentiniu suriu,dar pakepame kol issilydis suris.
Komentarai5
- Komentuoti
Lina Žebrauskienė

pamirsau parasyti,kad labai tinka su pomidoru padazu valgyti.
jolita vysniauskiene

butu idomu,pasigminti,grazi nuotrauka
jolanta kasputienė

;)
Lina Žebrauskienė

aciu
jolanta kasputienė

šaunu...
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Mišrainė gražiau ir skaniau atrodys, jei kiekvieną daržovių rūšį apipilsite aliejumi ir tik po to sumaišysite.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!