Greita paieška
Receptai
Draugai
Įdarytas veršienos kepsnys
Kategorijos:
Raudona mėsa, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Reikės:
- Veršienos kumpis , 1 kilogramas
- Kiaušiniai , 2 vienetai
- Sviestas , 1 valgomasis šaukštas
- Cukrus , 1 valgomasis šaukštas
- Pipirai
- Migdolai , 100 gramų
- Razinos , 50 gramų
- Citrinso žievelė , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Sviestą išsukti, sudėti kiaušinius, suberti cukrų, grūstus migdolus, pipirus, razinas ir nutarkuotą citrinos žievelę, viską gerai išmaišyti.
Mėsą įpjauti, padarant "kišenę", į ją sudėti įdara. Kepsnį pasūdyti, dėti į troškintuvą sutirpintu sviestu ir kepti 180 laipsnių orkaitėje 50 min. Baigiant kepti, pabarstyti pyrago džiūvesėliais.
Receptą atsiuntė Marija
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Mielinių blynų raugą vertėtų pradėti ruošti prieš 5-6 valandas. Iš pradžių piene ištirpinkite mieles ir dalį miltų, o tik vėliau, kai raugas ims kilti, berkite likusius miltus, dėkite prieskonius.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!