Greita paieška
Receptai
Draugai

Įdarytas veršienos kepsnys

Įdarytas veršienos kepsnys
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Veršienos kumpis , 1 kilogramas
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Sviestas , 1 valgomasis šaukštas
  • Cukrus , 1 valgomasis šaukštas
  • Pipirai
  • Migdolai , 100 gramų
  • Razinos , 50 gramų
  • Citrinso žievelė , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Sviestą išsukti, sudėti kiaušinius, suberti cukrų, grūstus migdolus, pipirus, razinas ir nutarkuotą citrinos žievelę, viską gerai išmaišyti.

  2. Mėsą įpjauti, padarant "kišenę", į ją sudėti įdara. Kepsnį pasūdyti, dėti į troškintuvą sutirpintu sviestu ir kepti 180 laipsnių orkaitėje 50 min. Baigiant kepti, pabarstyti pyrago džiūvesėliais.

Receptą atsiuntė Marija
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Nepanaudotas svogūnas ilgiau išliks šviežias ir maistingas, jei perpjautą vietą patepsite riebalais.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Vištienos širdelių guliašas Kepta vištiena su ryžiais Moliūgų sriuba su ryžiais Kepta žuvis marinate Dešrelės su bulvėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!