Greita paieška
Receptai
Draugai

Įdaryti artišokai

Įdaryti artišokai
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Petražolės , 2 vienetai
  • Vištienos filė, virta , 1 vienetas
  • Kumpis, nevirtas, griežinėlis , 1 vienetas
  • Kumpis, virtas, griežinėlis , 1 vienetas
  • Alyvuogės, žalios, be kaulo , 4 vienetai
  • Kiaušinis , 1 vienetas
  • Parmezano sūris, tarkuotas , 4 valgomieji šaukštai
  • Džiūvėsėliai , 4 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Juodieji malti pipirai
  • Čiobreliai
  • Artišokai, švieži arba konservuoti , 8 vienetai
  • Pomidorai, nedideli , 8 vienetai
  • Salota, lapai, nedideli , 8 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Petražoles nuplaukite, nusausinkite, nuskabykite lapelius ir susmulkinkite.

Labai smulkiai supjaustykite vištienos file, nevirtą ir virtą kumpį ir alyvuoges.

Kiaušinį išplakite ir kartu su 2 šaukštais parmezano sūrio bei džiūvesėliais sumaišykite su kitomis sudedamosiomis dalimis. Pabarstykite druska, pipirais bei čiobreliais. Sumaišykite su petražolėmis ir smulkinta mėsyte.

Mišiniu įdarykite artišokus, pabarstykite likusiu sūriu ir kepkite 8- 10 min. įkaitintoje 200 C orkaitėje.

Patiekti su svogūnų laiškais, pomidorais ar/ir salotomis.

Skanaus :)

Receptą atsiuntė Raimonda
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pienas ne tik suminkština kepenis ir panaikina specifinį jautienos kvapą, bet taip pat ant kepenų paviršiaus suformuoja riebalų plėvelę, dėl kurios kepant kepenys nepasidaro tamsios. Jei neturite laiko mirkyti kepenų piene, galite kiekvieną gabalėlį sutepti sviestu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Lašišos suktinukai Virtos “gėlytės” Virti briuselio kopūstai su sviestu Purūs keksiukai Virtų bulvių cepelinai su mėsa Įdaryti makaronų vamzdeliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!