Įdaryti kiaušiniai
- Kiaušinai , 6 vienetai
- Burokeliai (virti) , 1 vienetas
- Silkės filė , 2 vienetai
- Citrina, sultys , 0,5 vieneto
- Grietinė , 2 valgomieji šaukštai
- Raudonieji ikrai , 1 valgomasis šaukštas
- Druska, Pipirai
Išvirkite kiaušinius, užpilkite šaltu vandeniu, nulupkite, supjaustykite per pusę. Išimkite trynius į atskirą dubenėlį ir gerai sumaišykite šakute. Burokėlius supjaustome smulkiais kubeliais. Įdedame į dubenį ir užpilame 1 litru verdančio vandens. Į dubenį sudedame baltymus ir paliekame 1 valandai.
Nuo silkės filė atpjauname 12 mažų gabalėlių (papuošimui), o visa kita supjaustome labai smulkiai. Sumaišome su grietine ir kiaušinių tryniais. Pridedame citrinų sulčių, druskos ir pipirų ir gerai išmaišome.
Kiaušinių puseles išimame iš vandens ir į kiekvieną pridedame silkės faršo. Papuošiame ikrais ir silkės filė gabaliukais.
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųJei norite puresnių mielinių blynų, raugą ruoškite su vandeniu. Bet su pienu paruošto raugo blynai daug skanesni. Idealiausia – maišyti juos per pusę. 4 stiklinėms miltų reikia 25-30 g mielių.
Rodyti kitą patarimą