Greita paieška
Receptai
Draugai
Įdaryti pievagrybiai
Kategorijos:
Karšti užkandžiai, Užkandžiai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Ingredientai:
- Kiaušiniai , 2 vienetai
- Svogūnas , 1 vienetas
- Druska
- Pievagrybiai , 10 vienetų
- Kiaulienos ir jautienos faršas , 700 gramų
- Batonas, sužiedėjęs , 2 riekės
- Česnakas , 1 skiltelė
- Krapai, švieži
- Pipirai
- Prieskoniai, mėsai
Gaminimo instrukcija:
Pievagrybius nuplauname, nusausiname, išpjauname kotelius ir šiek tiek išskobiame jo vidų, kad daugiau tilptų faršo.
Keptuvėje pakepiname susmulkintą svogūną ir česnaką. Tada į faršą įmušame kiaušinius, sudedame vandenyje išmirkytą batoną, įdedame druską, pipirus, faršo prieskonius, sudedame pakepintą svogūną su česnaku ir paruošiame faršą.Į kiekvieną pievagrybį dedame faršo ir pašauname į 200° temp. įkaitintą orkaitę. Kepame 20 - 30 min.
Iškeptus pievagrybius patiekiame pabarstytus šviežiais krapais.
Receptą atsiuntė Roberta
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Verdančios žuvies kvapo nebus, jei puodą, kuriame ji verda, pridengsite lininio audinio gabalu ir ant jo užėsite dangtį.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!