Greita paieška
Receptai
Draugai

Įdaryti pievagrybiai

Įdaryti pievagrybiai
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Svogūnas , 1 vienetas
  • Druska
  • Pievagrybiai , 10 vienetų
  • Kiaulienos ir jautienos faršas , 700 gramų
  • Batonas, sužiedėjęs , 2 riekės
  • Česnakas , 1 skiltelė
  • Krapai, švieži
  • Pipirai
  • Prieskoniai, mėsai
Gaminimo instrukcija:
  1. Pievagrybius nuplauname, nusausiname, išpjauname kotelius ir šiek tiek išskobiame jo vidų, kad daugiau tilptų faršo.
    Keptuvėje pakepiname susmulkintą svogūną ir česnaką. Tada į faršą įmušame kiaušinius, sudedame vandenyje išmirkytą batoną, įdedame druską, pipirus, faršo prieskonius, sudedame pakepintą svogūną su česnaku ir paruošiame faršą.

  2. Į kiekvieną pievagrybį dedame faršo ir pašauname į 200° temp. įkaitintą orkaitę. Kepame 20 - 30 min.

  3. Iškeptus pievagrybius patiekiame pabarstytus šviežiais krapais.

Receptą atsiuntė Roberta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdančios žuvies kvapo nebus, jei puodą, kuriame ji verda, pridengsite lininio audinio gabalu ir ant jo užėsite dangtį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Dešrelės su bulvėmis Kepti šonkauliukai medaus-garstyčių marinate Grybų padažas Miltiniai blynai Pekino kopūstų salotos Mėsos troškinys su daržovėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!