Greita paieška
Receptai
Draugai

Įdaryti pievagrybiai

Įdaryti pievagrybiai
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Svogūnas , 1 vienetas
  • Druska
  • Pievagrybiai , 10 vienetų
  • Kiaulienos ir jautienos faršas , 700 gramų
  • Batonas, sužiedėjęs , 2 riekės
  • Česnakas , 1 skiltelė
  • Krapai, švieži
  • Pipirai
  • Prieskoniai, mėsai
Gaminimo instrukcija:
  1. Pievagrybius nuplauname, nusausiname, išpjauname kotelius ir šiek tiek išskobiame jo vidų, kad daugiau tilptų faršo.
    Keptuvėje pakepiname susmulkintą svogūną ir česnaką. Tada į faršą įmušame kiaušinius, sudedame vandenyje išmirkytą batoną, įdedame druską, pipirus, faršo prieskonius, sudedame pakepintą svogūną su česnaku ir paruošiame faršą.

  2. Į kiekvieną pievagrybį dedame faršo ir pašauname į 200° temp. įkaitintą orkaitę. Kepame 20 - 30 min.

  3. Iškeptus pievagrybius patiekiame pabarstytus šviežiais krapais.

Receptą atsiuntė Roberta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Bulvių košė bus baltesnė, jei į ją pilsite tik verdantį pieną.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Dešrelės su bulvėmis Šventiška žąsies krūtinelė Čenakai Vištienos širdelių guliašas Nugarinės šašlykas Paprikų ir pomidorų salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!