Greita paieška
Receptai
Draugai

Įdaryti pievagrybiai

Įdaryti pievagrybiai
Įdaryti pievagrybiai
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Pievagrybiai (kuo didesni) , 5 vienetai
  • Kiauliena , 300 gramų
  • Sūris , 200 gramų
  • Majonezas , 50 mililitrų
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuo grybų nupjauti kotelius. Smulkiai supjaustyti.
    Mėsą supjaustyti nedideliais kubeliais. Sūri stambiai sutarkuoti.

  2. Grybus gardinti druska, pipirais. Mėsą sumaišyti su pjaustytais koteliais. Pasūdyti. Ant grybus dėti mėsą, sutepti majonezu. Įdėti į orkaitę, įkaitinta iki 200 laipsnių. Kepti 30 minučių. Pabarstyti sūriu. Išjungti orkaitę ir leisti grybams pastovėti apie 10 minutės. Skanaus

Receptą atsiuntė Kristina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Apdžiūvęs sūris vėl pasidarys minkštas, jei jį kuriam laikui įmerksite į šviežią arba rūgusį pieną.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Čenakai Grybų padažas Vištienos širdelių guliašas Pievagrybių padažas Virtų bulvių cepelinai su mėsa
Reklama
Prisijunk prie mūsų!