Greita paieška
Receptai
Draugai

Įdaryti porai

Įdaryti porai
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Porai (tik balta dalis) , 2 vienetai
  • Faršas , 600 gramų
  • Grietinelės 10 % , 100 mililitrų
  • Česnakai , 1 skiltelė
  • Žolelės (petražolės, krapai)
  • Druska, Pipirai
  • Sūris , 150 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Porus supjaustyti 6-7 cm ilgio gabalėliais. Kiekvieną suskirstyti į vamzdelius. Mažus vamzdelius smulkiai supjaustyti ir apkepti alyvuogių aliejuje su česnakais.

  2. Faršą gardinti druska ir pipirais. Sumaišyti su keptais svogūnais ir gerai išmaišyti. Pridėti žolelių - krapų, petražolių, kalendrų. Gerai išmaišyti. 50 g sūrio smulkiai sutarkuoti ir sumaišyti su faršu.

  3. Sandariai užpildyti paruoštus vamzdelius. Jas pakepti alyvuogių aliejuje ant dideles ugnies. 1-2 minutes iš kiekvienos pusės. Įdėkite vamzdelius į kepimo indą, supilkite grietinėlę ir kepkite įkaitintoje iki 180 laipsnių orkaitėje 25 minučių. Likusį sūrį stambiai sutarkuoti ir po 25 minučių pabarstyti ant vamzdelių ir dar kepti apie 7 minutes.

Receptą atsiuntė Kristina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Svogūnas nebus toks aštrus, jei jį kelis kartus perplausite ir palaikysite ties šalto vandens čiurkšle.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sūrio padažas makaronams Vištienos širdelių guliašas Marinuota strimele Troškintos kiaulienos kepenėlės Purūs keksiukai Miltiniai blynai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!