Greita paieška
Receptai
Draugai

Įdarytos krabų lazdelės

Įdarytos krabų lazdelės
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Krabų lazdelės , 12 vienetų
  • Pomidorų padažas , 2 valgomieji šaukštai
  • Majonezas , 3 valgomieji šaukštai
  • Druska, prieskoniai
  • Svogūnas , 1 vienetas
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Miltai , 5 valgomieji šaukštai
  • Morkos , 1 vienetas
  • Dešra , 200 gramų
  • Česnakas
Gaminimo instrukcija:
  1. Morką sutarkuoti, susmulkinti svogūną, dešrą (kam kokia skaniausia) pjaustyti smulkiais kubeliais. Kiaušinį kietai išvirti.

  2. Keptuvėje, aliejuje ar svieste apkepti morką, svogūną, dešrą, berti prieskonių pagal skonį. Baigus troškinti, į paruoštą įdarą įdėti smulkiai pjaustytą virtą kiaušinį, viską gerai išmaišyti.

  3. krabų lazdeles, kad lengvai išsivyniotų, truputį pašildyti mikrobangų krosnelėje.

  4. Imti krabų lazdelę, su šaukšteliu dėti į ją paruoštą įdarą ir gražiai suvynioti.

  5. 5. Iš miltų kiaušinio, majonezo 1-2 valg.šaukštų, truputėlio spausto česnako ruošti tirštoką tešlą.

  6. Imti suvyniotą krabų lazdelę, ją volioti į paruoštą tešlą,ir dėti į keptuvę su įkaitintu aliejumi, kepti kol gražiai paruduoja.
    Valgyti galima su majonezu, arba galima pasidaryti padažą iš pomidorų padažo ir majonezo.

Receptą atsiuntė Ramunė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Šviežios prieskoninės daržovės ilgai išlaikys aromatą, jei jas užpilsite alyvuogių aliejumi ir sandariai uždarysite.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Biskvitinis pyragas Šaltiena greitpuodyje Dešrelės su bulvėmis Silkė su cinamonu Virtos “gėlytės” Grybų padažas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!