Greita paieška
Receptai
Draugai

Įdarytos paprikos

Įdarytos paprikos
Įdarytos paprikos
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Vištienos faršas , 250 gramų
  • Paprika saldžioji , 4 vienetai
  • Morkos , 1 vienetas
  • Sūris (fermentinis arba kietasis) , 50 gramų
  • Grikiai, virti , 2 valgomieji šaukštai
  • Ciberžolė , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Krapai, smulkinti , 1 žiupsnelis
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pipirai, 5 rūšių , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Morką nuskusti ir sutarkuoti. Faršą pakepinti, dėti morkas berti prieskonius ir dar pakepti. Sumaišyti su virtais grikiais ir krapais.

  2. Paprikas nuplauti, perpjauti pusiau, išimti sėklas ir įdaryti faršo mase. Ant viršaus dėti sūrio riekeles.

  3. Šauti į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę, kepti apie 30 minučių, kol sūris išsilydys, o paprikos suminkštės. Skanaus!

Receptą atsiuntė Stasė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei kmynus prieš naudodami užmerksite šiltame vandenyje, jų aromatas bus stipresnis.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Burokėlių salotos Marinuoti žiediniai kopūstai Vištienos širdelių guliašas Virtos “gėlytės” Bulvės su grybais kaimiškai Šaltos kavos kokteilis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!