Greita paieška
Receptai
Draugai

Įdarytos paprikos su pievagrybiais

Įdarytos paprikos su pievagrybiais
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Pievagrybiai , 250 gramų
  • Džiūvėsėliai , 6 riekės
  • Grietinė , 4 valgomieji šaukštai
  • Sojos padažas , 3 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Petražolės , 1 sauja
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
Pagrindui:
  • paprikos , 4 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Paprikos vaisiaus viršūnę nupjauti, sėklas pašalinti.

  2. Džiūvėsius aptepti grietine ir šiek tiek palaukus sumaigyti šakute.

  3. Į gautą masę įdėti kiaušinius, smulkiai supjaustytus ir su svieste pakepintus svogūnus, susmulkintus petražolių lapelius, griežinėliais supjaustytus pievagrybius, šiaudeliais supjaustytas paprikos vaisiaus viršūnėles ir sumaišyti.

  4. Gautą masę pasūdyti, paskaninti pipirais bei pasirinktu padažu ir įdaryti papriką.

  5. Įdarytą papriką dėti į aliejumi pateptą karščiui atsparų indą ir kepti 200 C temperatūros orkaitėje 40 min. Kepant palaistyti išsiskyrusiomis sultimi.

  6. Tiekti su ryžiais arba virtomis bulvėmis.

Receptą atsiuntė Asta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Virtos bulvės geriau susigrūs, jei jas grūsite karštas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Marinuota strimele Svogūnų pyragas (Onion cake) Nugarinės šašlykas Šaltiena greitpuodyje Dešrelės su bulvėmis Vištienos kepsniukai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!