Greita paieška
Receptai
Draugai

Įdarytos parikos su vištiena

Įdarytos parikos su vištiena
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Vištienos krūtinėlė , 2 vienetai
  • Ryžiai , 0,5 stiklinės
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Batonas , 1 riekė
  • Konservuoti kukurūzai , 0,5 stiklinės
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
  • Kario prieskoniai , 1 žiupsnelis
Reikės:
  • Paprika , 3 vienetai
  • Vanduo , 1 stiklinė
  • Taukai (kiaulių) , 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištų krūtinėles sumalame mėsmale.

  2. Į faršą sudedame virtus ryžius, įmušame kiaušinį, įdedame piene išmirkytą batono riekelę, įberiame druskos bei prieskonių ir išmaišome.

  3. Paprikas nuplauname, perpjauname per pusę, išimame sėklas. Paprikų vidų šiek tiek pasūdome, pridedame vištienos įdaro, o viršų papuošiame konservuotais kukurūzais.

  4. Į gilesnę skardą pripilame vandens ir įdedame taukų. Sudedame įdarytas paprikas ir kepame 200° - 220° C temperatūroje 15 - 20 min.

  5. Patiekiame su majonezu ir virtais ryžiais.

Receptą atsiuntė Lidija
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Salotoms ir mišrainėms majonezą galite pakeisti grietine, sumaišyta su kietai virto kiaušinio tryniu ir šaukšteliu garstyčių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Ungurio šašlykas Dešrelės su bulvėmis Želė tortas „Vasarėlė“ Šventiška žąsies krūtinelė Čenakai Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!