Įdarytos vištienos šlaunelės
- Vištiena, šlaunelės , 8 vienetai
- Paprika, raudona , 0,5 vieneto
- Pievagrybiai , 20 gramų
- Kumpis, rūkytas , 100 gramų
- Ruošinys, „MAGGI Idea... Kepimo lapeliai sultingai vištienai su česnakais ir žolelėmis“ , 1 pakelis
- Petražolės, smulkintos , 1 valgomasis šaukštas
- Druska
- Pipirai
Iš vištienos šlaunelių pašalinkite kaulus.
Išvalytus papriką ir pievagrybius supjaustykite smulkiais kubeliais.
Įdarui pagaminti sumaišykite supjaustytą kumpį, paprikas, grybus bei petražoles. Viską paskaninkite druska bei pipirais.
Įdaru prikimškite vištienos šlauneles.
Tuomet šlauneles apvoliokite „MAGGI Idea… sultingai vištienai su česnakais ir žolelėmis“ mišinyje bei sudėkite į maišelį.
Kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 200 laipsnių apie 50-60 minučių.
- Komentuoti
Zomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.
Rodyti kitą patarimą