Greita paieška
Receptai
Draugai

Įdarytos vištos blauzdelės

Įdarytos vištos blauzdelės
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Vištienos blauzdelės , 4 vienetai
  • Kiaulienos faršas , 300 gramų
  • Kiaušinis , 1 vienetas
  • Džiovinti grybai , 50 gramų
  • Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
  1. Blauzdeles išneriame iš odeles ir nukertame kaulą palikdami galiuką su visa oda. Išverdame džiovintus grybus ir sumalame.

  2. Iš vištienos pašaliname kaulus ir sumalame mėsą. Įdedame truputį kiaulienos faršo ir maltus grybus.

  3. Įmušame kiaušinį, įberiame prieskonius ir viską gerai išmaišę prikemšame odeles. Dedame į 180 laipsnių orkaitę ir kepame apie 40 min.

Receptą atsiuntė Veronika
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pienas ne tik suminkština kepenis ir panaikina specifinį jautienos kvapą, bet taip pat ant kepenų paviršiaus suformuoja riebalų plėvelę, dėl kurios kepant kepenys nepasidaro tamsios. Jei neturite laiko mirkyti kepenų piene, galite kiekvieną gabalėlį sutepti sviestu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Nugarinės šašlykas Troškintos kiaulienos kepenėlės Virtų bulvių cepelinai su mėsa Vištienos širdelių guliašas Dešrelės su bulvėmis Marinuota strimele
Reklama
Prisijunk prie mūsų!