Greita paieška
Receptai
Draugai

Įdarytos žąsies kulšelės

Įdarytos žąsies kulšelės
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Pievagrybiai , 2 saujos
  • Garstyčios , 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Druska , 2 žiupsneliai
  • Pipirais , 2 žiupsneliai
Reikės:
  • Žąsies kulšelės , 2 vienetai
  • Obuoliai, raudoni , 2 vienetai
Užpilui:
  • Vynas, raudonas , 0,3 litro
Vaisiams:
  • Riešutai, lazdyno , 30 gramų
  • Sviestas , 1 valgomasis šaukštas
  • Imbieras , 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš kulšelių išimame kaulus, vidų ištepame garstyčiomis, pagardiname druska, pipirais, pridedame pjaustytų pievagrybių.

  2. Paukštieną sutvirtiname mediniais pagaliukais (jeigu reikia – užsiuvame). Kepame 175 laipsnių temperatūroje, apie 60 min. Vis palaistome raudonu vynu.

  3. Lazdyno riešutus sukapojame, sumaišome su imbieru ir sviestu. Paruoštą masę sudedame į išskaptuotų obuolių vidų.

  4. Likus 30 min. iki kepimo pabaigos, sudedame obuolius.

  5. Skanaus!

Receptą atsiuntė Gintarė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite, kad krapai ir petražolės ilgiau išsilaikytų, apšlakstykite juos šaltu vandeniu, įdėkite į celofaninį maišelį, į kurį pripūskite oro ir stipriai užrišę, laikykite šaldytuve.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Marinuota strimele Bulvių plokštainis su pievagrybių padažu Purūs keksiukai Sūrio padažas makaronams Virti briuselio kopūstai su sviestu Želė tortas „Vasarėlė“
Reklama
Prisijunk prie mūsų!