Greita paieška
Receptai
Draugai
Įdarytos žąsies kulšelės
Kategorijos:
Paukštiena, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Įdarui:
- Pievagrybiai , 2 saujos
- Garstyčios , 2 arbatiniai šaukšteliai
- Druska , 2 žiupsneliai
- Pipirais , 2 žiupsneliai
Reikės:
- Žąsies kulšelės , 2 vienetai
- Obuoliai, raudoni , 2 vienetai
Užpilui:
- Vynas, raudonas , 0,3 litro
Vaisiams:
- Riešutai, lazdyno , 30 gramų
- Sviestas , 1 valgomasis šaukštas
- Imbieras , 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Iš kulšelių išimame kaulus, vidų ištepame garstyčiomis, pagardiname druska, pipirais, pridedame pjaustytų pievagrybių.
Paukštieną sutvirtiname mediniais pagaliukais (jeigu reikia – užsiuvame). Kepame 175 laipsnių temperatūroje, apie 60 min. Vis palaistome raudonu vynu.
Lazdyno riešutus sukapojame, sumaišome su imbieru ir sviestu. Paruoštą masę sudedame į išskaptuotų obuolių vidų.
Likus 30 min. iki kepimo pabaigos, sudedame obuolius.
Skanaus!
Receptą atsiuntė Gintarė
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Jei norite, kad krapai ir petražolės ilgiau išsilaikytų, apšlakstykite juos šaltu vandeniu, įdėkite į celofaninį maišelį, į kurį pripūskite oro ir stipriai užrišę, laikykite šaldytuve.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!