Greita paieška
Receptai
Draugai

Imbieriniai sausainiai

Imbieriniai sausainiai
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Sausainiai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Tešlai:
  • Miltų , 450 gramų
  • Kiaušinis , 1 vienetas
  • Druskos , 1 žiupsnelis
  • Sviesto , 250 gramų
  • Cukrus , 150 gramų
  • Imbieras , 1 arbatinis šaukštelis
  • Kepimo milteliai , 0,5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
  1. Į miltus įmaišyti druską, cukrų, imbierą ir kepimo miltelius. Po to įmušti kiaušinį ir sudėti kubeliais supjaustytą sviestą. Rankomis išminkyti iki vientisos tešlos.

  2. Ją įvynioti į maistinę plėvelę ir 30 min. laikyti šaldytuve.

  3. Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių pagal Celsijų.

  4. Tešlą ant miltais pabarstyto stalo iškočioti iki 3 mm storio. Išpjaustyti norimos formos sausainius.

  5. Kepti apie 10-12 minučių ant kepimo popieriumi išklotos skardos.

Receptą atsiuntė Ligita
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Aštrus svogūnų kvapas nedirgins akių, jei prieš pjaustydamos peilį suvilgysite šaltu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Silkė su cinamonu Troškintos kiaulienos kepenėlės Virti briuselio kopūstai su sviestu Burokėlių salotos Virtų bulvių cepelinai su mėsa Krevetės grietinėlės padaže
Reklama
Prisijunk prie mūsų!