Greita paieška
Receptai
Draugai

Imbieriniai sausainiai su medumi

Imbieriniai sausainiai su medumi
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Sausainiai, Kepiniai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Miltai , 3 stiklinės
  • Cukrus , 0,5 stiklinės
  • Medus , 0,5 stiklinės
  • Soda , 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Imbieras , 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Cinamonas , 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Druska , 1 arbatinis šaukštelis
  • Gvazdikėliai , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Muskato riešutas , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Sviestas , 225 gramai
Gaminimo instrukcija:
  1. Sumaišome cukrų, sodą, persijotus miltus, druską, maltą imbierą, cinamoną, maltus gvazdikėlius ir maltą muskato riešutą.

  2. Sudedame pjaustytą sviestą ir ištriname pirštais, kol susidarys smulkūs tešlos trupinėliai.

  3. Supilame medų (skystą) ir gerai išmaišome. Minkome, kol susiformuos tešla ir šaldome, bent valandą.

  4. Tešlą plonai iškočiojame, išpjauname pageidaujamos formos sausainius ir kepame 180 laipsnių temperatūroje, 12-15 min. Skanaus.

Receptą atsiuntė Odeta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Mielinė tešla bus švelnesnė ir minkštesnė, jei maišydamos ją, į saldų pieną įpilsite 1-2 šaukštus rūgpienio.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Grybų padažas Virtos “gėlytės” Dešrelės su bulvėmis Česnakinis padažas kebabams Įdaryti makaronų vamzdeliai Vištienos širdelių guliašas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!