Greita paieška
Receptai
Draugai

Imbieriniai sausainiai su medumi ir migdolais

Imbieriniai sausainiai su medumi ir migdolais
Imbieriniai sausainiai su medumi ir migdolais
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Sausainiai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Tešlai:
  • Aliejus , 100 gramų
  • Cukrus , 150 gramų
  • Medus , 100 gramų
  • Migdolai , 180 gramų
  • Imbiero milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Cinamonas , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Soda , 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Miltai , 320 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Tešlai skirtus produktus gerai išminkyti.

  2. Migdolai į tešlą dedami sukapoti.

  3. Iškočioti tešlą iki 2 cm lakšto.

  4. Supjaustyti kvadratėliais ir sudėti į kepimo skardą.

  5. Kepti 180-200 laipsnių orkaitėje 10-15 minučių.

Receptą atsiuntė Emilija
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Rūgštys lėtina daržovių virimą. Todėl actą, citrinos rūgštį, pomidorų padažą ir šviežius pomidorus dėkit į puodą, tik baigiant virti daržovėms.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sluoksniuotos tuno salotos Virti briuselio kopūstai su sviestu Čenakai Žuvienė iš upėtakio Vištienos širdelių guliašas Vištienos kepsniukai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!