Greita paieška
Receptai
Draugai

Imbierinis kriaušių pyragas

Imbierinis kriaušių pyragas
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Pyragai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Pyragui:
  • Aliejus , 80 mililitrų
  • Cukrus, rudasis , 1 stiklinė
  • Pasukos , 1 stiklinė
  • Kiaušinai , 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai , 2,5 stiklinės
  • Kepimo milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Imbiero milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Kriaušės , 4 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. 1 stiklinės talpa yra apie 250-280 ml.

  2. Į didelį dubenį suberkite cukrų, supilkite aliejų, pasukas ir įmuškite kiaušinius. Plakite su mikseriu, kol viskas tampa viena mase t.y. apie 1-2 minutes.

  3. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, imbieru ir iš lėto beriant įmaišykite į skystą tešlos masę.

  4. Kepimo formą išklokite kepimui skirtu popieriumi ir supilkite tešlą.

  5. Į tešlą įspauskite nuluptų kriaušių skilteles ar kubelius.

  6. Kepkite apie 1 valandą 180° C orkaitėje.

Receptą atsiuntė Ilona
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei agurkai kartoki, nulupkite juos ir palaikykite piene įbėrę šiek tiek cukraus.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Pekino kopūstų salotos Makaronai su pomidorais ir sūriu Česnakinis padažas kebabams Vištienos širdelių guliašas Keksas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!