Greita paieška
Receptai
Draugai

Indijos arbata su prieskoniais

Indijos arbata su prieskoniais
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Juodieji pipirai, žirneliai , 5 vienetai
  • Cinamonas , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Gvazdikėliai , 2 vienetai
  • Pienas , 0,5 litro
  • Kardamonas , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Rudasis cukrus , 1 valgomasis šaukštas
  • Arbata, juodoji , 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Druska , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Juoduosius pipirus sugrūsti.

  2. Į puodą suberti pipirus, cinamoną, gvazdėkėlius, kardamoną, cukrų, druską ir arbatą.

  3. Viską užpilti pienu ir kaitinti ant vidutinio kaitrumo ugnies, kol pienas užvirs. Iš karto nukelti.

  4. Leisti pastovėti 2 min. ir nukošti.

  5. Pastaba: gerti karštą, šalta ne tokia skani. Druskos dėti nebūtina.

Receptą atsiuntė Irina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Bulvės su lupenomis tolygiau išvirs, jei jas virsite ant silpnos ugnies, nes verdant ant stiprios ugnies viršus greičiau išverda ir sutrūkinėja, o vidus lieka žalias.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Silkė su cinamonu Sūrio padažas makaronams Vištienos kepsniukai Žuvienė iš upėtakio Purūs keksiukai Kukurūzai su medumi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!