Greita paieška
Receptai
Draugai

Indiškas vištienos karis

Indiškas vištienos karis
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
  • Garstyčios , 1 arbatinis šaukštelis
  • Cinamonas , 1 arbatinis šaukštelis
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Imbieras , 1 arbatinis šaukštelis
  • Česnakai , 4 skiltelės
  • Vištienos kulšelės , 8 vienetai
  • Kario prieskoniai , 3 arbatiniai šaukšteliai
  • Moliūgai , 200 gramų
  • Salierai , 1 vienetas
  • Kokoso pienas , 1 skardinė
  • Vanduo , 0,5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
  1. Įkaitinkite aliejų ir pakepinkite garstyčių sėklas. Įbarstykite cinamono.

  2. Kepkite kol užuosite cinamoną ir įdėkite supjaustytus svogūnus.

  3. Toliau kepkite kol svogūnai paruduos ir sudėkite nuluptą, susmulkintą imbierą bei česnaką. Kepkite 2 minutes.

  4. Sudėkite kario prieskonius, pipirus, vištieną ir kepkite, kol pasidarys auksinės spalvos.

  5. Tuomet sudėkite smulkintas daržoves, kokoso pieną ir vandenį. Užvirinkite, tada sumažinkite ugnį, uždenkite ir troškinkite 35 minutes.

  6. Pamatysite, kad patiekalas paruoštas, kai skystis bus nei skystas, nei tirštas.

Receptą atsiuntė Simona
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Nepanaudotas svogūnas ilgiau išliks šviežias ir maistingas, jei perpjautą vietą patepsite riebalais.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Pomidorai želatinoje Dešrelės su bulvėmis Folijoje kepta vištiena Maskarponinė želė su vaisiais Vištienos širdelių guliašas Kugelis su cukinija
Reklama
Prisijunk prie mūsų!