Greita paieška
Receptai
Draugai

Indiški migdolų saldainiai

Indiški migdolų saldainiai
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai 1

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Migdolai , 1 stiklinė
  • Pienas , 0,5 stiklinės
  • Kondensuotas pienas , 0,5 stiklinės
  • Lydytas sviestas , 6 valgomieji šaukštai
  • Šafranas , 1 pundelis
  • Pistacijos
  • Cukrus , 0,2 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
  1. Migdolus sudėkite į pieną ir pamirkykite ne mažiau nei valandą. Tuomet viską sumalkite blenderiu.

  2. Pamirkykite šafranus dvejuose šaukštuose šilto pieno ir leiskite nusivarvėti.

  3. Į gilų troškintuvą supilkite miglolų masę ir maišydami pavirkite 3-4 minutes.

  4. Sudėkite šafranus, nuolatos maišykite.

  5. Labai palengva įmaišykite lydytą sviestą. Maišykite tol, kol jis tolygiai įsimaišys į migdolų masę.

  6. Kai masė sutirštės, supilkite kondensuotą pieną (jei jums trūksta saldumo, įdėkite ir cukraus).

  7. Virkite dar 5-7 minutes, nuolatos maišykite, kad masė neprisviltų. Nuimkite nuo ugnies ir leiskite šiek tiek pravėsti.

  8. Į tą laiką formą ištepkite sviestu. Pasirinkite tokią formą, kuri tilptų į šaldytuvą.

  9. Supilkite dalį masės į kepimo formą. Ant viršaus pabarstykite skaldytų pistacijų ir atliekamo šafrano.

  10. Šaldykite pusvalandį. Jei masė nebus pakankamai sustengus, šaldytuve palaikykite dar 15 minučių.

Receptą atsiuntė Simona
Komentarai1
Monika

Kur šaldyt? Šaldykly ar tiesiog šaldytuve?

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieskonius – apelsino ar citrinos žieveles, vanilę, romą ar kitas esencijas – į tešlą dėkite tik po to, kai į ją sudėti visi kiti produktai.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Maltos vištienos Kijevo kotletai Purūs keksiukai Virtų bulvių cepelinai su mėsa Žuvies vyniotinis Mieliniai čeburėkai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!