Greita paieška
Receptai
Draugai

Itališka vestuvių sriuba su mėsos kukuliais

Itališka vestuvių sriuba su mėsos kukuliais
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Karštos sriubos, Sriubos
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Sriubai:
  • Sultinys , 4 stiklinės
  • Špinatai , 2 stiklinės
  • Parmezano sūris , 0,3 stiklinės
  • Makaronai , 200 gramų
Mėsai:
  • Jautienos faršas , 200 gramų
  • Kalakutienos faršas , 200 gramų
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Džiūvėsėliai , 0,3 stiklinės
  • Petražolės , 1 valgomasis šaukštas
  • Česnakai , 1 skiltelė
  • Druska , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Pipirai , 0,3 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš mėsai skirtų ingredientų suminkome vientisą mėsos tešlą.

  2. Iš mėsos tešlos formuojame mažus rutuliukus ir sudedame į skardą.

  3. Orkaitę įkaitinti iki 180 C laipsnių ir dėti mėsos kukuliukus. Juos kepti apie 25 - 30 min.

  4. Išvirkite makaronus, pagal nurodymus ant pakuotės, tačiau nepervirkite, nes jie dar bus verdame vėliau. Išvirusius nusunkite.

  5. Užvirkite sultinį. Į ji sudėkite špinatus ir pavirkite 5 minutes.

  6. Tada sudėkite makaronus, iškepusius mėsos kukuliukus ir vėl užvirinkite.

  7. Supilstykite į lėkštes, apibarstykite sūriu ir tiekite. Skanaus.

Receptą atsiuntė Saule
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Morkose yra daug karotino. Kad organizmas jo pasisavintų daugiau – sumaišykite morkas su grietine ar trupučiu riebalų.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Grybų padažas Ypatingieji kotletai Purūs keksiukai Virtos “gėlytės” Salotos su lašiša Čenakai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!