Greita paieška
Receptai
Draugai

Itališka vestuvių sriuba su mėsos kukuliais

Itališka vestuvių sriuba su mėsos kukuliais
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Karštos sriubos, Sriubos
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Sriubai:
  • Sultinys , 4 stiklinės
  • Špinatai , 2 stiklinės
  • Parmezano sūris , 0,3 stiklinės
  • Makaronai , 200 gramų
Mėsai:
  • Jautienos faršas , 200 gramų
  • Kalakutienos faršas , 200 gramų
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Džiūvėsėliai , 0,3 stiklinės
  • Petražolės , 1 valgomasis šaukštas
  • Česnakai , 1 skiltelė
  • Druska , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Pipirai , 0,3 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš mėsai skirtų ingredientų suminkome vientisą mėsos tešlą.

  2. Iš mėsos tešlos formuojame mažus rutuliukus ir sudedame į skardą.

  3. Orkaitę įkaitinti iki 180 C laipsnių ir dėti mėsos kukuliukus. Juos kepti apie 25 - 30 min.

  4. Išvirkite makaronus, pagal nurodymus ant pakuotės, tačiau nepervirkite, nes jie dar bus verdame vėliau. Išvirusius nusunkite.

  5. Užvirkite sultinį. Į ji sudėkite špinatus ir pavirkite 5 minutes.

  6. Tada sudėkite makaronus, iškepusius mėsos kukuliukus ir vėl užvirinkite.

  7. Supilstykite į lėkštes, apibarstykite sūriu ir tiekite. Skanaus.

Receptą atsiuntė Saule
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Gražų baltą glajų kepiniams puošti pasigaminsite,jei cukrų suksite ne su vandeniu, o su pienu ir keletu lašų citrinos sulčių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virti briuselio kopūstai su sviestu Dešrelės su bulvėmis Naminė pica Greitas plovas Troškintos kiaulienos kepenėlės Virtos “gėlytės”
Reklama
Prisijunk prie mūsų!