Greita paieška
Receptai
Draugai

Itališkai paruošti aguročiai

Itališkai paruošti aguročiai
Rekomenduojame:
Įvertino 8 lankytojai

Paruošimo laikas:
Ingredientai:
  • Agurotis , 2 valgomieji šaukštai
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Kiaušiniai, kietai virti , 2 vienetai
  • Sultinys , 1 stiklinė
  • Lašinukai , 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustykite agurotį nedideliais kubeliais, tada patroškinkite aliejuje kartu su smulkintu svogūnu. Apkepus svogūnams supilkite sultinį. Įdėkite pomidoro padažo, apibarstykite kapotu kietai virtu kiaušiniu ir užpilkite spirgintais lašiniais. Viską apibarstykite tarkuotu sūriu ir įdėkite kepti į orkaitę. Kepkite apie 10-15 min.

  2. Apkepus svogūnams supilkite sultinį. Įdėkite pomidoro padažo, apibarstykite kapotu, kietai virtu kiaušiniu ir užpilkite spirgintais lašiniais. Viską apibarstykite tarkuotu sūriu ir įdėkite kepti į orkaitę.

  3. Viską apibarstykite tarkuotu sūriu ir įdėkite kepti į orkaitę. Kepkite apie 10-15 min.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Plastmasiniuose induose ilgai laikomi pieno, varškės, grietinės produktai įgaus nemalonų kvapą ir skonį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Dešrelės su bulvėmis Žuvienė iš upėtakio Vištienos kepsniukai Vištienos širdelių guliašas Miltiniai blynai Čenakai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!