Greita paieška
Receptai
Draugai

Itališkas dvispalvis pyragas

Itališkas dvispalvis pyragas
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Pyragai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Miltai , 250 gramų
  • Mielės , 8 gramai
  • Cukrus , 150 gramų
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pienas , 200 mililitrų
  • Alyvuogių aliejus , 3 valgomieji šaukštai
  • Kakava , 3 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinius išplakti su cukrumi.

  2. Sudėti miltus, mieles ir druską, gerai viską išmaišyti iki vientisos masės.

  3. Supilti aliejų ir pieną, vėl gerai viską išmaišyti. Masė gausis skystesnė.

  4. Gautą tešlą padalinti į dvi dalis. Vieną dalį atidėti į šoną, o į kitą supilti kakavą ir išmaišyti. Gauname dvi mases, baltą ir šokoladinę.

  5. Skardą ištepti sviestu ir mases supilti po truputį pakaitomis. Gauname sumaišytą dvispalvę masę.

  6. Skardą su tešla dedame į orkaitę įkaitintą iki 180 C laipsnių. Kepkite apie 40 minučių, patikrinkite su pagaliuku, jei tešla neprikimba, reiškiasi iškepęs.

Receptą atsiuntė Ela
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei uogienė pyragėliams per skysta, tai į ją įdėkite 2-3 šaukštus džiūvėsėlių arba kukurūzų dribsnių. Įdaras bus labai skanus.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Kepta žuvis marinate Vermutas su toniku Mišrainė su makaronais Žuvies lazdelės Nugarinės šašlykas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!