Greita paieška
Receptai
Draugai

Itališkas jautienos ir daržovių apkepas

Itališkas jautienos ir daržovių apkepas
Rekomenduojame:
Įvertino 6 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Jautiena , 1 kilogramas
  • Paprika , 3 vienetai
  • Pomidorai , 3 vienetai
  • Morkos , 2 vienetai
  • Svogūnai , 2 vienetai
  • Fermentinis sūris , 300 gramų
  • Majonezas , 250 gramų
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Kmynai , 1 žiupsnelis
  • Petražolės , 1 žiupsnelis
  • Alyvuogės , 10 vienetų
Gaminimo instrukcija:
  1. Mėsą supjaustyti vidutinio dydžio gabalėliais ir pamušti.

  2. Kiekvieną gabaliuką pasūdyti, pabarstyti pipirais ir kitais prieskoniais. Apkepinti aliejuje. Apkepintą mėsą sudėti į keptuvę aukštais kraštais, visi gabalėliai turi siekti dugną.

  3. Morkas sutarkuoti burokine tarka ir sudėti jas ant jautienos gabalėlių, pabarstyti smulkintomis petražolėmis, kmynais.

  4. Ant viršaus uždėti ir tolygiai ištepti majonezą.

  5. Dedame žiedeliais supjaustytą papriką, plonais griežinėliais supjaustytą svogūnų sluoksnį, ant viršaus - griežinėliais supjaustytų pomidorų sluoksnį, vėl svogūnus, papriką ir vėl svogūnus.

  6. Kiekvieną sluoksnį, išskyrus svogūnų, pabarstome tarkuotu sūriu. Svogūnų sluoksnius ištepame majonezu. Sūdyti kiekvieną sluoksnį, bet po truputį. Alyvuoges perpjauname pusiau ir sudedame ant apkepo viršaus.

  7. Apkepą dedame į 190 laipsnių karštumo orkaitę ir kepame apie 20-25 min.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Žuvis bus baltos spalvos ir virdama nesubyrės, jei į vandenį įpilsite acto.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Čenakai Kepta vištiena su ryžiais Purūs keksiukai Česnakinis padažas kebabams Burokėlių salotos Virtų bulvių cepelinai su mėsa
Reklama
Prisijunk prie mūsų!