Greita paieška
Receptai
Draugai

Itališkas keksas

Itališkas keksas
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai 1

Kategorijos: Pyragai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Šokoladas, juodasis , 100 gramų
  • Sausainiai , 100 gramų
  • Kiaušiniai , 3 vienetai
  • Miltai , 200 gramų
  • Kepimo milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Kakava , 50 gramų
  • Cinamonas , 50 gramų
  • Sviestas , 200 gramų
  • Cukrus , 150 gramų
  • Kava , 125 mililitrai
Gaminimo instrukcija:
  1. Išvirti 125 ml stiprios kavos (aš viriau espresso).

  2. Šokoladą ir sausainius sutrupinti gabaliukais. Miltus, kepimo miltelius, kakavą ir cinamoną išmaišyti. Minkštą sviestą išsukti su cukrumi, po vieną įmušti kiaušinius.

  3. Įmaišyti miltų mišinį ir pravėsusią kavą, sudėti šokoladą ir sausainius. Masę sukrėsti į riebalais išteptą formą ir dėti į įkaitintą orkaitę (175 temp). Kepti 40-50min.

  4. Viršų galima aplieti glazura: cukraus pudra ir keliais lašeliais stiprios kavos.

Receptą atsiuntė Benediktas
Komentarai1
M

atrodo skaniai

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Gražų baltą glajų kepiniams puošti pasigaminsite,jei cukrų suksite ne su vandeniu, o su pienu ir keletu lašų citrinos sulčių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kukurūzai su medumi Mėsos troškinys su daržovėmis Šviežių kopūstų sriuba Pupelių sriuba su šonine Kepta vištiena su ryžiais Blyneliai su cukinija
Reklama
Prisijunk prie mūsų!