Greita paieška
Receptai
Draugai

Itališkas salotų padažas

Itališkas salotų padažas
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Padažai, marinatai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Alyvuogių aliejus , 1 stiklinė
  • Raudono vyno actas , 0,5 stiklinės
  • Česnako milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Česnakai , 1 skiltelė
  • Sezamas, sėklos , 0,8 arbatinio šaukštelio
  • Petražolės , 0,8 arbatinio šaukštelio
  • Druska , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Prieskoniai , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Svogūnų milteliai , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Svogūnai , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Sumaišome visus ingredientus, išskyrus česnako pilnas skilteles bei svogūną.

  2. Česnako skilteles ir svogūną dedame į indą kuriame laikysime padažą.

  3. Padažą supilame į indelį ir laikome šaldytuve. Prieš naudojimą suplakame.

Receptą atsiuntė Nere
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Sorų košė nebus karti ir pilkos spalvos, jei prieš verdant kruopas gerai nuplausite.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kugelis su cukinija Silkė su cinamonu Kukurūzai su medumi Trešnių trauktinė Tiršta vištienos ir pievagrybių sriuba Juodųjų serbentų kompotas žiemai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!