Greita paieška
Receptai
Draugai

Itališkas salotų užpilas

Itališkas salotų užpilas
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Padažai, marinatai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • "Šarlotės" svogūnų galvutės , 2 vienetai
  • Česnakai , 2 skiltelės
  • Džiovinti pomidorai , 6 vienetai
  • Alyvuogės , 6 vienetai
  • Balzaminis actas , 2 valgomieji šaukštai
  • Švieži bazilikai , 1 valgomasis šaukštas
  • Alyvuogių aliejus , 125 mililitrai
  • Druska , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Svogūnų galvutes supjaustykite į 4 dalis, česnako skilteles perpjaukite pusiau ir susmulkinkite trintuvu.

  2. Stambiai supjaustykite visus pomidorus ir įdėkite į trintuvą kartu su svogūnais ir česnakais.

  3. Įpilkite balzaminio acto, įberkite šviežius bazilikus (galima juos pakeisti čiobreliais) ir viską kartu dar kartą susmulkinkite.

  4. Pabarstykite druska, pipirais ir neišjungdami trintuvo supilkite aliejų. Išmaišykite ir paragaukite. Jei trūksta prieskonių, pridėkite papildomai.

Receptą atsiuntė Renata
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Rūgštys lėtina daržovių virimą. Todėl actą, citrinos rūgštį, pomidorų padažą ir šviežius pomidorus dėkit į puodą, tik baigiant virti daržovėms.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtų bulvių cepelinai su mėsa Virtos “gėlytės” Bacardi Mojito [mochito] kokteilis Purūs keksiukai Čenakai Skaniausias šokoladinis pyragas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!