Greita paieška
Receptai
Draugai

Itališkas vaisių desertas Kalėdoms

Itališkas vaisių desertas Kalėdoms
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai 1

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kiviai , 3 vienetai
  • Braškės, šviežios ar šaldytos , 100 gramų
  • Vanilinis cukrus, pakelis , 2 vienetai
  • Kiaušiniai, tryniai , 2 vienetai
  • Likeris , 2 valgomieji šaukštai
  • Cukraus pudra , 1 arbatinis šaukštelis
  • Želatina , 15 gramų
  • Jogurtas , 200 mililitrų
Papuošimui:
  • Mėtos
Gaminimo instrukcija:
  1. Braškes sumaišykite su vaniliniu cukrumi ir laikykite, kol išsiskleis sultys (tiks ir šaldytos trintos braškės, bet pirmiau jas atšildykite). Tada sutrinkite arba sumaigykite.

  2. Šluotele išplakite kiaušinių trynius kartu su cukraus pudra, supilkite ataušintą ir ištirpintą želatiną (želatiną išbrinkinti nedideliame kiekyje vandens, po to ištirpinti garų vonelėje ir ataušinti), pridėkite amareto, supilkite jogurtą ir gerai išmaišykite masę.

  3. Kivius nulupkite ir smulkintuvu sutrinkite. Į stiklines sluoksniais dėkite kivius, pilkite jogurto masę ir dėkite trintų braškių sluoksnį. Desertą 1 - 2 valandoms padėkite į šaldytuvą. Papuoškite mėtų šakelėmis.

    Skanaus :)

Receptą atsiuntė Milda
Komentarai1
Jurgita

Spalvytės tai labai kalėdiškos ;)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kiaušinių baltymus greičiau išplaksite ir jie bus puresni, jei į juos įbersite žiupsnelį druskos.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Paprasta žuvienė Žemaičių blynai su faršu Virtos “gėlytės” Jūros lydeka, kepta folijoje su daržovėmis ir mozarella sūriu Čenakai Bulviniai vėdarai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!