Greita paieška
Receptai
Draugai

Itališki naminiai makaronai

Itališki naminiai makaronai
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kiaušiniai , 3 vienetai
  • Miltai , 2 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
  1. Miltus supilti ant stalo ar į dubenį, kaip Jums patogiau. Viduryje padaryti duobutę.

  2. Mušti didelius kiaušinius po vieną, į padarytą miltų duobutę, ir šakutės pagalba maišyti. Kai sumušite visus kiaušinius, pradėkite minkyti rankomis vis iš šonų paimant miltų. Tešla turi būti minkšta ir tąsi.

  3. Gavus tinkamos konsistencijos tešlą minkyti apie 8 minutes. Baigus minkyti dėti į plastikinį maišelį ir palikti 30 minučių pastovėti.

  4. Makaronams tešla paruošta. Jei turite specialų įrenginį supjaustykite juo makaronus. Makaronus galima padaryti norimos formos, tiesiog iškočiojant plonai ir supjaustant peiliu.

Receptą atsiuntė Ela
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei virtuvėje visada užtrunkate per ilgai – didelė tikimybė, kad daug laiko sugaištate ieškodama reikalingų indų, prietaisų ar daiktų. Todėl taupant laiką ypatingai svarbu tinkamas darbo vietos organizavimas. Susidėliokite daiktus taip, kad visa, ką naudojate kasdien, būtų patogiai padėta ir lengvai paimama.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kugelis su cukinija Kepta žuvis marinate Marinuoti žiediniai kopūstai Sojos pupelių kotletai Makaronai su pomidorais ir sūriu Troškintos kiaulienos kepenėlės
Reklama
Prisijunk prie mūsų!