Greita paieška
Receptai
Draugai

Itališki naminiai makaronai

Itališki naminiai makaronai
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kiaušiniai , 3 vienetai
  • Miltai , 2 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
  1. Miltus supilti ant stalo ar į dubenį, kaip Jums patogiau. Viduryje padaryti duobutę.

  2. Mušti didelius kiaušinius po vieną, į padarytą miltų duobutę, ir šakutės pagalba maišyti. Kai sumušite visus kiaušinius, pradėkite minkyti rankomis vis iš šonų paimant miltų. Tešla turi būti minkšta ir tąsi.

  3. Gavus tinkamos konsistencijos tešlą minkyti apie 8 minutes. Baigus minkyti dėti į plastikinį maišelį ir palikti 30 minučių pastovėti.

  4. Makaronams tešla paruošta. Jei turite specialų įrenginį supjaustykite juo makaronus. Makaronus galima padaryti norimos formos, tiesiog iškočiojant plonai ir supjaustant peiliu.

Receptą atsiuntė Ela
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kiaušinio baltymas lengviau atsiskirs nuo trynio, jei kiaušinis bus šaltas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sūrio padažas makaronams Želė tortas „Vasarėlė“ Nugarinės šašlykas Garuose virta lašiša Vištienos kepsniukai Brendžio kokteilis su sultimis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!