Greita paieška
Receptai
Draugai
Įvynioti kiaušiniai
Kategorijos:
Raudona mėsa, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Apvoliojimui:
- Miltai , 1 stiklinė
- Džiūvėsėliai , 1 stiklinė
Reikės:
- Kiaušiniai , 4 vienetai
- Aliejus , 6 valgomieji šaukštai
Mėsai:
- Faršas , 500 gramų
- Svogūnas , 1 vienetas
- Bandelės , 1 vienetas
- Kiaušinis , 1 vienetas
- Druska , 1 žiupsnelis
- Pipirai , 1 žiupsnelis
- Prieskoniai, mėsai , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Sudedame faršą, 1 kiaušinį, išmirkytą bandelę, pjaustytą svogūną, druską, pipirus, mėsos prieskonius ir viską išminkome. Padaliname į 4 dalis.
Nulupame 4 kietai virtus kiaušinius. Apvoliojame miltuose, apvyniojame faršu ir gerai apspaudžiame.
Taip paruoštus kiaušinius pavoliojame džiūvėsėliuose ir kepame aliejuje apie 10 min. Kad neapdegtų pavartome.
Receptą atsiuntė Laura
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Verdamas sultinys bus gražios gelsvos spalvos, jei į verdamą mėsos sultinį svogūną dėsite su lukštu.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!