Greita paieška
Receptai
Draugai

Japoniškas omletas

Japoniškas omletas
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai 2

Gaminimo instrukcija:
  1. 6 kiaušiniai, 0,5 stiklinės pieno, 1 šaukštas miltų, aliejaus, pipirų, druskos.
    Įdarui : ko turim ir ką mėgstam : grybų, jūros gėrybių, kumpio, pomidorų, krapų.

  2. Kiaušinius išplakame su pienu ir miltais, dedame prieskonių, druskos. Kepame nedidėliame kiekyje aliejaus didelius plonus omletus. Iškeptus dedame ant folijos, barstome įdarui skirtais produktais, susukame paspausdami. Supjaustome ir suveriame ant medinių pagaliukų. Skanaus

Komentarai2
jolanta kasputienė

na šauni idėja...

jolita vysniauskiene

pusryciai su gera nuotaika,kai skani kiausiniene

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Zomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtų bulvių cepelinai su mėsa Virtos “gėlytės” Mėsos troškinys su daržovėmis Krevetės grietinėlės padaže Pekino kopūstų salotos Tarkuotų bulvių virtinukai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!