Greita paieška
Receptai
Draugai

Japoniški triufeliai

Japoniški triufeliai
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas 1

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Šokoladas, baltasis , 300 gramų
  • Žaliosios arbatos milteliai , 10 arbatinių šaukštelių
  • Pienas , 1,5 valgomojo šaukšto
  • Grietinėlė, 35 % riebumo , 6 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Pašildykite pieną ir sudėkite 2,5 arbatinio šaukštelio žaliosios arbatos miltelių. Išmaišykite iki vientisos masės.

  2. Vėl pakaitinkite (galite kaitinti mikrobangų krosnelėje). Sudėkite grietinėlę. Išmaišykite.

  3. Sutarkuokite šokoladą su burokine tarka ir sumaišykite su šilta žaliąja mase. Šokoladas visas neišsilydys iš karto, todėl reikia šiek tiek pašildyti ir vėl maišyti.

  4. Turite gauti blizgią masę, kuri praktiškai neliptų prie indo sienelių.

  5. Palikite 1 h 30 minučių, kad atvėstų.

  6. Suformuokite rutuliukus, nebijokite, jei jie praras savo formą, nes vėliau juos vis tiek reikės šiek tiek pakoreguoti. Sudėkite į šaldymo kamerą, kad užšaltų.

  7. Išimkite iš kameros ir perkočiokite tarp delnų rutuliukus. Gavę šilumos jie šiek tiek suminštės ir bus lengvai formuojami. Tik nelaikykite ilgai rankose, nes labai bėgs riebaliukai.

  8. Apvoliokite žaliosios arbatos milteliuose ir galite vaišintis.

Receptą atsiuntė Neringa
Komentarai1
Viktorija

O kur galima įsigyti tų žaliosios arbatos miltelių?

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kepsniai bus minkštesni, jei juos prieš kepant patepsite acto ir aliejaus mišiniu ir paliksite keletui valandų.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Čenakai Silkė su cinamonu Bacardi Mojito [mochito] kokteilis Naminė pica Želė tortas „Vasarėlė“ GRYBAI  SU BALTU PADAŽU
Reklama
Prisijunk prie mūsų!