Greita paieška
Receptai
Draugai

Jautiena troškinta kavos padaže

Jautiena troškinta kavos padaže
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Gaminimo instrukcija:
  1. 500g jautienos minkštimo
    2 svogūnai
    1 skiltelė česnako
    2 šaukštai augalinių riebalų
    1 šaukštas miltų
    3/4 stiklinės stiprios kavos
    1/4 stiklinės vandens
    1/4 stiklinės raudonojo rūgštaus vyno
    druskos, pipirų, mairūno

  2. Mėsą supjaustyti maždaug 20g kubeliais ir apkepinti įkaitintuose riebaluose. Apibarstyti druska ir prieskoniais. Kartu pakepinti miltus, supjaustytus svogūnus ir česnaką. Paskui supilti kavą, vandenį, vyną ir uždengus troškinti ant mažos ugnies. Troškinį dažnai maišyti, nes padažas su miltais greit pridega. Jei reikia, įpilti vandens. Patiekti su padažu. Prie šio valgio tinkla virtos bulvės ir daržovės

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite ilgiau išlaikyti salotų lapus, nuplaukite juos ir suvynioję į servetėlę, sudėkite į celofaninį maišelį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Burokėlių salotos Virti briuselio kopūstai su sviestu Silkė su cinamonu Sluoksniuotos tuno salotos Grybų padažas Įdaryti makaronų vamzdeliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!