Greita paieška
Receptai
Draugai
Jautiena troškinta kavos padaže
Kategorijos:
Raudona mėsa, Karšti patiekalai
Gaminimo instrukcija:
500g jautienos minkštimo
2 svogūnai
1 skiltelė česnako
2 šaukštai augalinių riebalų
1 šaukštas miltų
3/4 stiklinės stiprios kavos
1/4 stiklinės vandens
1/4 stiklinės raudonojo rūgštaus vyno
druskos, pipirų, mairūnoMėsą supjaustyti maždaug 20g kubeliais ir apkepinti įkaitintuose riebaluose. Apibarstyti druska ir prieskoniais. Kartu pakepinti miltus, supjaustytus svogūnus ir česnaką. Paskui supilti kavą, vandenį, vyną ir uždengus troškinti ant mažos ugnies. Troškinį dažnai maišyti, nes padažas su miltais greit pridega. Jei reikia, įpilti vandens. Patiekti su padažu. Prie šio valgio tinkla virtos bulvės ir daržovės
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Jei norite ilgiau išlaikyti salotų lapus, nuplaukite juos ir suvynioję į servetėlę, sudėkite į celofaninį maišelį.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!