Jautienos "Fajitas"
- Jautiena , 2 kilogramai
- Svogūnai, raudoni , 2 vienetai
- Paprika (po dvi skirtingas) , 9 vienetai
- Česnakai , 4 skiltelės
- Citrina (sultys) , 2 vienetai
- Alyvuogių aliejus , 100 gramų
- Kmynai, malti , 10 gramų
- Druska , 10
- Juodieji pipirai , 3 gramai
- Chipotle pipirai , 3 gramai
- Miltinės tortilijos (15 cm) , 16 vienetų
- Čederio sūris , 125 gramai
- Grietinė , 500 gramų
- Špinatai , 100 gramų
- Rukola , 100 gramų
- Romėniškos salotos , 100 gramų
Mėsa supjaustykite pailgomis juostelėmis.
Į didelį indą sudėkite smulkiai supjaustytus česnakus, kmynus, "chipotle" pipirus, druską, pipirus, supilkite šviežiai spaustas citrinos sultis, aliejų.
Apdeginkite paprikas ant nedidelės ir sudėkite juos į šaltą vandenį. Ataušusias nulupkite ir supjaustykite į siauromis juostomis.
Įkaitinkite keptuve į ją įpylus aliejaus ir sudėkite jautienos filė pagaliukus bei apkepkite po 2 min. abi puses. Sudėkite gręžinėliais supjaustytą svogūną, ir suberkite pipirus. Ant mėsos ir daržovių dideliu šaukštu supilkite citrinos sulčių marinatą. Kepkite maišant 5 min, kol mėsa su daržovėm apkeps.
Į kiekvieną tortiliją (15 cm skersmens) įdėkite čederio sūrio. Padėkite ant grotelių kol sūris išsilydys, apie 30 sekundžių. Tada sudėkite salotas, grietinę, truputį citrinos sulčių, ir apkeptas jautienos juosteles su daržovėmis.
Skanaus.
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųMielės greičiau pakils, jei jas užpilsite šiltu pienu su cukrumi.
Rodyti kitą patarimą