Greita paieška
Receptai
Draugai

Jautienos kepsniukai

Jautienos kepsniukai
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Mėsos apkepas, Apkepai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Jautiena , 300 gramų
  • Džiovinti čili pipirai , 2 vienetai
  • Pomidoras , 1 vienetas
  • Paprika, orandžinė , 1 vienetas
  • Paprika raudona , 1 vienetas
  • Obuolys , 1 vienetas
  • Razinos , 2 valgomieji šaukštai
  • Baltas vynas , 1 valgomasis šaukštas
  • Augalinis aliejus , 2 valgomieji šaukštai
  • Sviestas , 1 valgomasis šaukštas
  • Česnakas , 1 skiltelė
  • Svogūnas , 1 vienetas
  • Kario milteliai , 4 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Pamerkti Čilė šaltame vandenyje 5 minutėms.

  2. Tada pašalinkite sėklas ir smulkiai supjaustykite. Supjaustykite mažais kubeliais pomidorus, pipirus, obuolius (nesumaišyti).

  3. Į vyną sudėti razinas.

  4. Įkaitinkite aliejų ir Įdėkite paprikos, smulkiai pjaustytų česnakų ir svogūnų. Apkepkite, kol suminkštės.

  5. Sudėti pjaustytos jautienos pjausnius ir po 4 minutes apkepti kiekvieną pusę . Sudėti likusius ingredientus, supilti vyną su razinomis ir švelniai pamaišant kepti 5-6 minutes.

  6. Patiekti su ryžiais ir daržovėmis.

Receptą atsiuntė Miglė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite puresnių mielinių blynų, raugą ruoškite su vandeniu. Bet su pienu paruošto raugo blynai daug skanesni. Idealiausia – maišyti juos per pusę. 4 stiklinėms miltų reikia 25-30 g mielių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Dešrelės su bulvėmis Folijoje kepta vištiena Virtos “gėlytės” Bulviniai vėdarai Čenakai Silkė su cinamonu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!