Greita paieška
Receptai
Draugai

Jautienos kepsnys

Jautienos kepsnys
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Jautienos išpjova , 500 gramų
  • Garstyčios , 1 arbatinis šaukštelis
  • Grietinėlė , 200 gramų
  • Aliejus
  • Baltas vynas , 100 mililitrų
  • Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
  1. Jautienos išpjova nuėmus plėvę pamušti, mėsa iš abiejų pusiu ištepti garstyčiomis ir dėti kepti į įkaitinta keptuve.

  2. Pakepinti iš abiejų pusių po dvi minutes, tada įdėti garstyčių, įpilti vyno, grietinėlės dar troškinti pora minučių.

Receptą atsiuntė Kazimiera
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Nepanaudotas svogūnas ilgiau išliks šviežias ir maistingas, jei perpjautą vietą patepsite riebalais.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kiaulienos nugarinė su sūriu Naminė pica Marinuota strimele Želė tortas „Vasarėlė“ Vištienos kotletai su pievagrybiais Vištienos kepsniukai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!