Greita paieška
Receptai
Draugai

Jautienos kepsnys

Jautienos kepsnys
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Jautienos išpjova , 500 gramų
  • Garstyčios , 1 arbatinis šaukštelis
  • Grietinėlė , 200 gramų
  • Aliejus
  • Baltas vynas , 100 mililitrų
  • Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
  1. Jautienos išpjova nuėmus plėvę pamušti, mėsa iš abiejų pusiu ištepti garstyčiomis ir dėti kepti į įkaitinta keptuve.

  2. Pakepinti iš abiejų pusių po dvi minutes, tada įdėti garstyčių, įpilti vyno, grietinėlės dar troškinti pora minučių.

Receptą atsiuntė Kazimiera
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdamos manų kruopos nesušoks gumuliukais, jei išmaišysite jas šaltame vandenyje ir tik po to supilsite į verdantį vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Troškintos kiaulienos kepenėlės Burokėlių salotos Šašlykas orkaitėje Čenakai Virti briuselio kopūstai su sviestu Vištienos širdelių guliašas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!