Greita paieška
Receptai
Draugai

Jautienos kepsnys ant grotelių

Jautienos kepsnys ant grotelių
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Jautiena , 500 gramų
  • Prieskoniai mėsai , 30 gramų
  • Worcester padažas , 50 mililitrų
  • Alyvuogių aliejus , 100 mililitrų
  • Citinų sultys , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Mėsa supjaustoma dviem dideliais gabalais. Šiek tiek mėsą pabadome (kad ir virbalu).

Pabarstykite mėsą su prieskoniais ir įdėkite į šaldytuvą bent 1 val.

Prieš kepimą mėsą aptepkite "Worcesterio" padažu ir kepkite ją apie 8 minutes iš kiekvienos pusės. Mėsos nereikia perkepinti, ji iš vidaus gali būti net su krauju.


Patiekite jautienos kepsnį su salotomis ir mėgiamu padažu.

Gero apetito!

Receptą atsiuntė Laura
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Sultinys bus skanesnis, jei į verdantį sultinį įdėsite gabaliuką sūrio.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Pievagrybių padažas Lašišos suktinukai Sūrio padažas makaronams Miltiniai blynai Vištienos širdelių guliašas Virtų bulvių cepelinai su mėsa
Reklama
Prisijunk prie mūsų!