Greita paieška
Receptai
Draugai

Jautienos kepsnys su bruknių padažu

Jautienos kepsnys su bruknių padažu
Rekomenduojame:
Įvertino 11 lankytojų

Paruošimo laikas:
Ingredientai:
  • Jautiena , 700 gramų
  • Augalinis aliejus , 1 valgomasis šaukštas
  • Svogūnas , 1 vienetas
  • Burokėliai, baltieji, tarkuoti , 1 valgomasis šaukštas
  • Garstyčios , 1 valgomasis šaukštas
  • Bruknės , 100 gramų
  • Cukrus , 40 gramų
  • Portveinas , 1 gramas
Gaminimo instrukcija:
  1. Įkaitintame augaliniame aliejuje iškepkite jautienos kepsnius. Sudėkite į lėkštę.

  2. Susmulkintas bruknes sumaišykite su cukrumi ir portveinu, įpilkite truputėlį vandens ir pavirinkite.

  3. Prieš patiekiant ant stalo kiekvieną kepsnį perpjaukite išilgai. Į indą įpilkite truputėlį padažo, padėkite mėsą ir apliekite likusiu bruknių padažu. Garnyrui patiekite pjaustytų salierų stiebų.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Virtos daržovės bus skanesnės, jei verdant įbersite žiupsnelį cukraus.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Silkė su cinamonu Įdaryti makaronų vamzdeliai Šašlykas ruoštas majoneze Želė tortas „Vasarėlė“ Sluoksniuotos tuno salotos Sūrio padažas makaronams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!