Greita paieška
Receptai
Draugai

Jautienos kepsnys su grybų padažu

Jautienos kepsnys su grybų padažu
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Jautiena , 2 vienetai
  • Grybai , 1 pakelis
  • Petražolės , 1 pundelis
  • Česnakai , 3 skiltelės
  • Baltas vynas , 125 mililitrai
  • Bazilikai , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustykit grybus, petražoles, baziliką ir česnaką.

  2. Iškepkite jautienos kepsnį, pabarstytą druska ir pipirais pagal skonį.

  3. Iškeptą mėsą įdėkite į šiltą orkaitę, kad neatvėstų ir ruoškite padažą.

  4. Apkepkite grybus kartu su prieš tai supjaustytais prieskoniais. Aromatas bus tikrai puikus. Pabarstykite šiek tiek druskos ir pipirų.

  5. Supilkite vyną ir kepkite tol, kol jis nugaruos.

  6. Iš orkaitės išimkite šiltą jautieną, užpilkite ant jos padažą ir tiekite ant stalo.

Receptą atsiuntė Jolanta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdami makaronai nesulips, jei į vandenį įdėsite truputį sviesto arba margarino.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Pievagrybių padažas Brendžio kokteilis Kepti šonkauliukai medaus-garstyčių marinate Nekeptas maskarponės sūrio tortas Keksiukai su spanguolėmis Bulvės su grybais kaimiškai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!