Greita paieška
Receptai
Draugai

Jautienos kepsnys su grybų padažu

Jautienos kepsnys su grybų padažu
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Jautiena , 2 vienetai
  • Grybai , 1 pakelis
  • Petražolės , 1 pundelis
  • Česnakai , 3 skiltelės
  • Baltas vynas , 125 mililitrai
  • Bazilikai , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustykit grybus, petražoles, baziliką ir česnaką.

  2. Iškepkite jautienos kepsnį, pabarstytą druska ir pipirais pagal skonį.

  3. Iškeptą mėsą įdėkite į šiltą orkaitę, kad neatvėstų ir ruoškite padažą.

  4. Apkepkite grybus kartu su prieš tai supjaustytais prieskoniais. Aromatas bus tikrai puikus. Pabarstykite šiek tiek druskos ir pipirų.

  5. Supilkite vyną ir kepkite tol, kol jis nugaruos.

  6. Iš orkaitės išimkite šiltą jautieną, užpilkite ant jos padažą ir tiekite ant stalo.

Receptą atsiuntė Jolanta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Arbūzas bus prinokęs, jei jo luoba blizgės, o pabeldus girdėsis švarus, skambus garsas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Cukinijų padažas Dešrelės su bulvėmis Koldūnai iš kukurūzų miltų Vištienos kepsniukai Maltos vištienos Kijevo kotletai Vištienos širdelių guliašas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!