Greita paieška
Receptai
Draugai
Jautienos kepsnys su grybų padažu
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Ingredientai:
- Jautiena , 2 vienetai
- Grybai , 1 pakelis
- Petražolės , 1 pundelis
- Česnakai , 3 skiltelės
- Baltas vynas , 125 mililitrai
- Bazilikai , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Supjaustykit grybus, petražoles, baziliką ir česnaką.
Iškepkite jautienos kepsnį, pabarstytą druska ir pipirais pagal skonį.
Iškeptą mėsą įdėkite į šiltą orkaitę, kad neatvėstų ir ruoškite padažą.
Apkepkite grybus kartu su prieš tai supjaustytais prieskoniais. Aromatas bus tikrai puikus. Pabarstykite šiek tiek druskos ir pipirų.
Supilkite vyną ir kepkite tol, kol jis nugaruos.
Iš orkaitės išimkite šiltą jautieną, užpilkite ant jos padažą ir tiekite ant stalo.
Receptą atsiuntė Jolanta
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Blynai bus ploni ir traškūs, į tešlą dėkite kietai išplaktų kiaušinių baltymų. Tik maišyti reikia labai atsargiai (iš viršaus į apačią) ir greitai, kad tešla nešiltų ir pasidarytų korėta.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!